Bağırtarak Götten Sikerken Sıranın Bana Geleceğini Bilmeliydim
Nuri eşofmanımı çıkartmam konusunda bana şaka ile karışık baskı yaparken sikimi resmen avucuna aldı! E ben utandım ama belli etmemeye çalışıyorum. İki biradan sarhoş olacak adam değilim ben ama sanırım o öyle sandı. O an ses etmedim yine de eşofmanı çıkarttım. Sanırım bundan cesaret aldı. Sürekli yanımda, teni tenime değiyor ki bana atleti de çıkartsana abi dedi, yok ya dedim ama nerede? Birkaç saniye sonra atletimi elleriyle çıkarttı. Her saniye bir öncekinden daha cesur tabii. Bir baktım atletimi çıkarırken resmen kucağıma oturmuş. Bu tür bir Seks Hikayesi asla yaşamadım ve asla aklımdan da erkek erkeğe bir şey yaşamak geçmedi. Yine de nasıl heyecanlıyım nasıl utanıyorum anlatamam. Belki de bu nedenle ben gözlerimi kaçırıyorum ama her şey çok hızlı gelişiyor. Zaten bir dakika dolmadan sikimi çıkartmış, eline almış. O ara nasıl ne ara kalktı sikim bilmiyorum.
Her şey çok hızlı gelişiyor derken Nuri de tamamen soyundu, beni de soydu. Öyle sevişme falan olmadı. Bana sakso da çekmedi. Tamamen çıplak bir adam var üzerimde. O an elime sürekli sikini veriyor, ben dokunuyorum utanarak sonra elimi çekiyorum yine elimi çekip veriyor oyna der gibi. Bana nasıl ciddi baktığını anlatamam. Bir yandan da götüyle sikimi eziyor, iki yanağının arasında sikim. Bir ara kalktı, bana krem var mı dedi. Çekmecede kayganlaştırıcı var dedim, güldü hatta sevindi. Gitti geldi derken yine aynı pozisyonda hiç sevişmeden, sakso çekmeden götüne sürdü ve sikimi içine aldı. İnanılmaz dar ve o an belli Nuri de acı çekiyor. Yine de içine aldı. Zaten o andan sonra bende de kayış koptu. Bir süre kucağımda Nuri’nin kendisini bana siktirmesine müsaade ettim özgürce ama sonra domalttım, tüm kontrolü elime aldım. Sikerken tokatladım ve o an gerçekten acı ve korku ile karışık sesler çıkarttığına şahit oldum. İşin enteresan yanı bu durum hoşuma gitti.
Ertesi gün tatildi zaten. Ben kalktım duşa girdim. Benim evin banyo kapısı kilitlenmiyor ve duşakabin yok. Ben duştayken birden içeri girdi tamamen çıplak yine. Yer var mı abi dedi. Güldüm bari abi deme diye ama abimsin işte dedi ve geldi yanıma. Yine saksosuz direkt kendisini siktirecekti, sakso çeksene dedim güldü, ağzına aldı biraz yaladı. Sonra ayağa kalkar kendisini yine dünkü gibi siktirir sandım ama yok, “bu sefer sıra sende” dedi ve bana sakso çektirdi, sonra da beni sikti.
15 toplam görüntüleme, 15 bugün
