Yeni Müdür Kaldırdı Malı Dayadı Bana Ses Edemedim
Sporu ve düzenli yaşamı hayatımın merkezine koymuş, 26 yaşında, fit ve kendine bakan biriyim; enerjisi yüksek, spordan ve sağlıklı yaşamdan keyif alan yapımın getirdiği o dinç görünümümü, hayatın her anında özgüvenle taşımayı seviyorum. Kendime gösterdiğim bu özeni ve disiplini, karşımdaki kadında da görmek, zarif, bakımlı ve duruşuyla etkileyen kadınlarla vakit geçirmek beni her zaman heyecanlandırır. Kadınların inceliğine, zekasına ve samimi gülüşlerine ayrı bir değer veririm; yanında olmaktan gurur duyacağım, birlikte kaliteli zaman geçirip hayatın keyfini çıkarabileceğimiz çekici kadınlarla tanışmak, sohbet etmek ve o özel çekimi yakalamak benim için çok kıymetli.
Hayatta ne istediğini bilen, 26 yaşında, uzun boylu ve atletik fiziğine her zaman özen gösteren, dış görünüşü kadar sohbetine de güvenen yakışıklı bir delikanlıyım. Kadınların dünyası, hisleri ve o kendilerine has estetik duruşları her zaman ilgimi çekmiştir; bakımlı, kendine güvenen ve neşesiyle girdiği ortamı aydınlatan kadınlarla bağ kurmayı çok seviyorum. Bir kadının gözlerindeki o içten ışıltıyı görmek, birlikte spor yapmak, gezmek ya da baş başa kalıp derin sohbetlere dalmak hayatın en tatlı detaylarından biri. Etrafına pozitif enerji saçan, çekim gücü yüksek kadınlarla tanışmaya ve hayatı birlikte renklendirmeye her zaman açığım.
Elbette kadınlarla bir sürü Seksi Hikaye yaşadım ve erkeklere karşı alakam yok denebilir. Fakat son dönemde özellikle iş yerine yeni gelen müdür bana asılıyor gibi olmaya başladığında bir şeyler değişti bende. İlk birkaç ay bu durum sadece şakalaşma boyutunda idi. Nasıl anlatsam laf ile söz ile ama zamanla el şakaları başladı. Mert bey son derece karizmatik, yakışıklı, maddi durumu epey yerinde bir adam ki arada bana bir şeyler ısmarlaması da çabası. Tamam bu durum hoş ama özellikle baş başa kaldığımız zaman bu şakaları abartmaya başlaması beni şaşırtıyor diyordum ki dün ben ofiste tekim arkamdan geldi resmen sarıldı ki ben aletini kalçamda hissettim. O an kaçar gibi oldum iyice yaklaştı. Ne diyeceğimi bilemedim kapıya baktım ve zaten o zaman o da abarttıkça abarttı. İlk defa bu gibi bir deneyim yaşıyorum ben de. Bir günde gelişti her şey diyebilirim. Size bu andan sonra nasıl dün akşam beni eve attığından da bahsedeceğim ama konu çok dağılsın istemiyorum birçok gün mola veriyorum.
16 toplam görüntüleme, 12 bugün
