Dul Baldız Bizde Kalmaya Başladı – Çaktırmadan Bakışlarıyla Yedi Beni Resmen
Eşim Eda biz süre bizde kalacak dediğinde birkaç hafta sandım ama yok, o geldi bizde iş kalırken iş buldu çalışmaya falan başladı. Üstelik çalıştığımız yer vardiyalı, hepimiz aynı yerdeyiz. Kurallar gereği eşimle aynı vardiyada olamıyorum. İşin enteresan tarafı baldızla daha çok evdeyiz çünkü aynı vardiyadayız. Bu durum kısa süre içinde sağlam bir Sikiş Hikayesi yaşamamıza neden oldu. Eda bakışlarıyla yedi beni resmen.
Eda’yı yerde tam kanepe ile duvar arasına öyle bir sıkıştırdım ki resmen ikiye katlandı. Amacım o an onu domaltmaktı ama o ana kadar beni azdıran hatun sanki isteksiz gibi. Üstelik ben ne zaman tamam desem yine başlıyor beni azdırmaya. Fakat öyle bir noktaya geldim ki artık duramam. Üzerindeki eşofmanı zaten o ana kadar indirebildiğim kadar indirmiştim. Köşeye de sıkışınca son bir el hareketi ile indirdim. Külot çıkacak çıkmasına ama bir türlü müsaade etmiyor sözde istemiyor derken ben de elimi dantelli külotun hemen yanından daldırdım. O an amına parmağım girerken sanki derin bir felsefeyi anlar gibi hııı dedi uzun uzun. Kesinlikle bu hııı bir şeyleri anlama sesiydi. Amına giren orta parmağımı keşfetti Eda, bu kesin. Zaten bir, iki derken birkaç parmağı hafif iteledim ve eğildim dudaklarına öpmeye başladım. Eda’daki tüm kuvvet tüm o karşı çıkmalar amcığına parmak değene kadarmış. Sonra kendisini saldı. Ben öptükçe resmen tamamen saldı kendisini. Zaten o koşullar zordu hemen sağa geçtim. Ben onu çekerken yine hafif dur diye direnmeye başladı ama bana uzanması yeter diye üzerine abartım.
Bir yandan sol kolumla sardım Eda’nın kafasını dudaklarını, yanaklarını ve gerdanını hiç durmadan yalıyorum bir yandan da sürekli sağ elim bacaklarının arasında. Amına girmişim çıkar mıyım? Orospu bir süre böyle sevişince hem nazlanıyor hem de sanki istemem yan cebime sok der gibi soyunmamı ima ediyor, “soydun beni kendin giyiniksik, halime bak” dedi bana. Bir an için amından elimi çektim kemeri, fermuarı falan çözdüm. Direkt içine girdim.
Yarrağın kellesi girdiği gibi az önce ıh diyen hatun ah dedi. Fakat bir süre sonra hiç direktmedi tamamen saldı kendisini. Zaten ben de bacak omuza yaptım beyaz tenli tombul hatunu güzel baldızımı olabilecek en sağlam şekilde şakır şakır siktim.
29 toplam görüntüleme, 5 bugün
