Ergen Kuzenimi Kimsecikler Yokken Götten Sikme Hatıram
21 yaşındayım, okuyorum. Yazları genelde eve giderdim ama bu sene annemler memlekete gidelim, direkt oraya gel diye tutturdu. Ben köy ortamını pek sevmem açıkçası. Her ne kadar amcamla, amcamın oğullarıyla aram iyi olsa da sıkılıyorum köyde. Gerçi benim kuzenler büyümüş, biri benim gibi okuyor ve o gelmedi ara sınavları olduğu için Erkan ise 14 yaşında artık resmen genç delikanlı olmuş. Hal böyle olunca Erkan ile sohbet ediyorum & takılıyorum. Fakat enteresan bir durum var. Bu durum Erkan’ın sohbetiyle alakalı. Ne zaman baş başa sohbet etmeye başlasak seksten bahsediyor lakin kendince. O sohbetin birinde bana sikini göstersene dedi. 14 yaşında çocuk daha! Resmen bana sikini göstersene dediği zaman şaşırdım ama bir yandan onunla alay geçmek de geçiyor içimden. Ben de sohbeti koyulaştırdım. Zaten yalnızız, kimse yok etrafta sen aç bakayım dedim açtım. Ufak, kılsız bir şey ve kalkmış. Biraz bu mu diye alay geçtim ama morali bozulsa da bana açsana açsana deyip duruyor. Açmadım tabi sonra zaten onu yeniden soydum ama bu sefer götünü de açtı. O an Erkan ben ne dersem yapsa hoşuma gidiyor, garip bir Seks Hikayesi diyebiliriz bunun için. Başta şakalaşma olarak başlayan bu durum beni de garip etkiledi. Nasıl anlatsam gerçekten sikim kalktı. Sikimi açtım sonunda. Uzun zamandır kasık kullarımı açmamıştım da.
Önce görünce korkar sandım ama hiç öyle bir şey olmadı. Midesi bile kalkmadı. Midesinin kalkabileceğini ben kendimden biliyorum. Bu başka bir deneyim bir gün anlatırım. Direkt elledi. Ellemek istediği gözünden belliydi ellesene dediğim zaman eline alması güzeldi. Sonra yala dedi. Yalamak konusunda da nazlanmadı. İnanın bana tükürük ile denemeler yaparak içine gireceğimi hiç düşünmemiştim ama Erkan’ın hafif domalmasından sonra dayan azıcık, dur sadece sürteceğim derken birden geçirdim içine hem de köküne kadar. O an tabii biraz kaçmak için harekete geçti ama tuttum elimle. Bağırabilirdi bağırmadı. Bunun için korkmadım değil fakat her halinden belliydi almak konusunda zorlandığı.
Azgınlık insana neler yaptırıyor. Kendi 14 yaşındaki erkek kuzenimi sikerken ağlatacağım aklıma bile gelmezdi. Bizimkiler tarlada, kimse uzun süre gelmez bildiğim için rahat rahat siktim onu orada. Boşaldım içine. Aradan çok geçmedi, giyinmiştim bu yine geldi azgın bir şekilde. Anlaşılan bu yaz Erkan sayesinde köy yerinde hiç sıkılmayacağım.
82 toplam görüntüleme, 6 bugün